Service & Onderhoudsbedrijf David Sinnema 

Mijn naam is David Sinnema

Ik ben circa een jaar of 28 werkzaam in de bouw. Ik ben begonnen als timmerman waar ik veel ervaring heb op gedaan in verbouw, renovatie en onderhoud. Na ongeveer 22 jaar op de werkvloer te hebben gestaan ben ik terecht gekomen op kantoor als uitvoerder. Na scholing heb ik gewerkt als calculator en werkvoorbereider.

Na 25 jaar gewerkt te hebben voor een middel groot bouwbedrijf begin ik aan een nieuwe uitdaging, het starten met een onderhoudsbedrijf. Actief als zelfstandig ondernemer in de bouwwereld onder de naam Service & Onderhoudsbedrijf David Sinnema.

Op deze site stel ik mij aan u voor en kan ik u laten zien wat voor werkzaamheden u door mij kunt laten verrichten. Als het nu gaat om grote klussen of het recht leggen van een dakpan, u bent aan het juiste adres bij Service & Onderhoudsbedrijf David Sinnema.

Mocht u tijdens het bekijken van deze site nog niet genoeg informatie of een voldoende indruk van mij hebben verkregen, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of gesprek!

Met vriendelijke groet,

David Sinnema

Tips

 • 1 Tip 1
  Voorkom vorstschade en sluit tijdig uw buitenkraan af en laat het water uit de leiding weglopen via het aftapkraantje. Geen aftapkraantje? Neem contact op met David Sinnema voor een vrijblijvende offerte.
 • 2 Tip 2
  Reinig voor de winter uw dakgoten en voorkom lekkage. David Sinnema kan dit ook voor u doen.
 • 3 Tip 3
  Houd de warmte binnen en de kou buiten! Tochtstrips aan vervanging toe? Hang- en sluitwerk laten controleren? Neem vrijblijvend contact op met David Sinnema en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom kiest u voor David Sinnema?

 • Twee centraal staande aspecten
  • uw wensen
  • kwaliteit


  De uitgangspunten die ik, vanaf de start tot en met de oplevering van een bouwproces, centraal stel.

 • Eén aanspreekpunt tijdens het bouwproces
  Tijdens het bouwproces ben ik uw aanspreekpunt. Ik neem het hele proces van uw opdracht voor mijn rekening. Dat betekend dat u niet hoeft te denken aan de installateur, tegelzetter, stukadoor of schilder; voor en tijdens het bouw proces.
 • Geen mooie woorden
  Ik wil u niet overtuigen met mooie woorden, maar met resultaat.
 • Tevreden klanten
  Ik ben pas tevreden; wanneer u dat bent.